Rekruttering

Rekruttering - en vigtig proces

Jeg kan tilbyde dig som leder at hjælpe og rådgive dig hele vejen gennem rekrutteringsprocessen – fra udformning af jobprofil og stillingsopslag til håndtering af ansøgninger og personprofiler.

Erfaren sparringspartner i rekrutteringsprocessen

Rekruttering er mere end blot at finde en kandidat med de rette kompetencer; det handler om at finde den person, der passer ind i din virksomheds kultur og dynamik. Med min lange erfaring inde for rekruttering kan jeg bistå ledere i hele rekrutteringsforløbet — lige fra at definere jobprofilen og udforme stillingsopslaget, til at håndtere ansøgninger og evaluere personprofiler.

Sammen finder vi den rette proces for din virksomhed

Hver virksomhed er unik, og derfor er det afgørende at tilpasse rekrutteringsprocessen til dine specifikke behov og kultur. Jeg er her for at rådgive dig gennem hele rekrutteringsprocessen, og sammen finde den metode der sikrer, at du tiltrækker og ansætter de mest kvalificerede og egnede kandidater til din virksomhed. Lad os sammen finde de manglende brikker til dit team.

Professionelt samarbejde – en reference

Samarbejdet med Charlotte er professionelt og givende fra start til slut.

Det jeg sætter mest pris på, er Charlottes inputs og vinkling af jobopslaget, så det bliver interessant og fanger de ønskede målgrupper bedst muligt, og så Charlottes måde at håndtere samtalerne med kandidaterne på, hvor hendes gode spørgsmål bidrager til at få det bedste frem i kandidaterne.

I den efterfølgende sparring perspektiverer Charlotte alle indtryk, informationer, faglighed og personlighed, så man har det bedste grundlag for at kunne træffe den gode og rigtige beslutning.

Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til at anvende Charlottes mangeårige erfaring med rekrutteringsprocessen.

Maria Kvisgaard, Manager Dokumentation, N1