Om Charlotte Weithaler

Jeg hedder Charlotte

og jeg vil glæde mig til at blive din virksomheds eksterne partner inden for HR-området.

En bred vifte af HR-ydelser

I små 20 år har jeg arbejdet som generalist inden for HR-området. Jeg har blandt andet sparret med og rådgivet ledere i små som store virksomheder med at navigere rundt i de udfordringer, der følger med det at have medarbejdere.

Jeg tilbyder en bred vifte af HR-ydelser, der spænder lige fra ledersparring og lederrådgivning til trivselssamtaler, facilitering af workshops, rekrutteringer, opsigelser og organisationsændringer mm. Alt, hvad jeg gør, er med udgangspunkt i dine behov og mål, og jeg hjælper dig og din virksomhed med at finde frem til de bedste løsninger og dermed, at du og din virksomhed opnår succes.

Stærke værdier

Nogle af mine styrker er min omfattende erfaring og troværdighed. Jeg tror på, at det er afgørende for mine kunder at vide, at de til enhver tid kan stole på mig – og på min erfaring. Da jeg også er imødekommende og nysgerrig, er jeg altid interesseret i at lære mere om dig og din virksomheds behov at kende.

Jeg har en struktureret måde at arbejde på, der gør det muligt for mig at bevare overblikket over en given situation – også når den kan være presset. Og når vi sammen har fået lagt en plan for din opgave, tager jeg initiativ til at hjælpe dig i mål med denne.

Min ambition er at være din og din virksomheds foretrukne samarbejdspartner og tilbyde ”state-of-the-art” HR-rådgivning og -løsninger. Jeg leverer kvalitetsarbejde og udvikler mig løbende for hele tiden at være up-to-date med udviklingen inden for HR-området.

HR – et bidrag til din bundlinje

Jeg er sikker på, at mine ydelser vil gavne enhver virksomhed, der søger at maksimere deres potentiale og opnå en mere effektiv organisation. Du kan betragte HR som en investering i din virksomheds ressourcer på lige fod med en hvilken som helst anden investering i din virksomhed – og dermed vil HR i sidste ende være et bidrag til dit bundlinjeresultat.

Personlig tilgang

Jeg er stolt af min virksomhed og af den forskel, jeg gør for mine kunder hver eneste dag. Så hvis du er på udkig efter en ekstern partner inden for HR-området med en personlig tilgang til tingene og en god portion humor, så kontakt mig endelig – jeg står klar til at tage et kaffemøde med dig, så vi kan lære hinanden bedre at kende.